Servicii De Personalizare

Personalizări Populare

Mărturii

Cadourile simbolice destinate invitaților la evenimentele voastre speciale, pentru a le mulțumi și a le oferi o amintire plăcută.

Invitații

Mesaje care au rolul de a exprima recunoștința față de cei invitați și de a le oferi o primă impresie despre evenimentul dvs.

Produse personalizate

Amintiri decorative personalizate pentru nuntă, botez sau alte evenimente sunt o alegere originală și creativă pentru invitați.

Colecția Noastră

Forme din polistiren

Formele din polistiren personalizate sunt o soluție originală și creativă pentru a adăuga un plus de stil și personalitate evenimentelor dvs.

Forme din rășină

Obiecte decorative rezistente si ușoare realizate dintr-un material sintetic, transparent sau colorat, care se toarnă în matrițe cu diferite forme.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate pot fi folosite pentru a crea o atmosferă relaxantă, romantică sau festivă, în funcție de aroma aleasă.

Tricouri

Tricourile personalizate pot fi folosite ca cadouri pentru prieteni sau partenerul de viață, pentru a le arăta afecțiunea, umorul sau personalitatea.

Căni

Cani care au imprimate pe ele texte amuzante, inspiraționale, romantice sau personalizate, în funcție de preferințele clienților.

Plăci

Plăcile cu mesaj sunt o modalitate simplă și originală de a oferi un cadou decorativ, creativ și personal.

Comenzi Complet Personalizate

Bună! Ești interesat de ceva anume, dar nu găsești exact ceea ce cauți pe website-ul nostru? Nu-ți face griji! Prin pagina noastră de contact, primești acces la oportunitatea de a discuta despre cerințele și preferințele tale. Chiar dacă nu este listat pe website, sunt dispus să analizez posibilitatea de a realiza lucrarea dorită. Lasă-ne un mesaj și vom vedea împreună cum putem face lucrurile să se întâmple!

Scroll to Top
Open chat
Ai intrebari?
Cu ce te putem ajuta?